Pernahkah anda tertanya-tanya apa yang tersedia di Malaysia pada Menu Burger Kawasan Tempatan? Adakah anda ingin tahu tentang perkembangan, berita, dan trend terkini yang memberi kesan kepada senario digital Malaysia? Anda tidak perlu mencari lebih jauh! Terokai panduan menyeluruh kami untuk mengetahui semua yang perlu diketahui tentang Local Area Burger Menu Malaysia.

Local Area Burger hanya menawarkan pelbagai jenis burger. Mari lihat mereka secara terperinci satu persatu.

Jangan Rindu: Double Quarter Pounder with Cheese

video
play-sharp-fill

Local Area Burger Menu Malaysia

Local Area Burger Burgers Menu

MENUHarga
Lab’s Smash SingleRM 9.20
Lab’s Smash Single w/ OnionRM 11.50
Lab’s Smash DoubleRM 13.20
Lab’s Smash Double w/ OnionRM 15.50
Local Area Burger
Local Area Burger

Baca Juga: McPlant Burger

Sejarah Local Area Burger Menu di Malaysia

Di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur, terdapat sebuah restoran yang agak baru dipanggil Local Area Burger. Dua rakan menciptanya pada tahun 2022. Kedua-dua sahabat itu mahu membuka restoran yang menawarkan burger premium pada harga berpatutan kerana mereka meminati burger.

Local Area Burger Menu
Local Area Burger Menu

Kedua-dua penduduk tempatan dan pelawat tidak lama lagi belajar mencintai Burger Kawasan Tempatan. Restoran ini terkenal dengan burger yang dihancurkan, yang dicipta dengan bahan-bahan yang diperolehi secara tempatan dan segar. Burger panggang sempurna dengan pelbagai topping dipersembahkan pada roti bakar.

Tempat yang bagus untuk mendapatkan percutian yang cepat dengan orang tersayang ialah Burger Kawasan Tempatan. Tempat makan disediakan untuk makan malam dan makan tengah hari.

Semua imej diambil dari sumber rasmi berikut

Jangan Rindu: Burgers & Wings Menu Harga Malaysia

Local Area Burger

Jangan Rindu: Bones Menu Harga Malaysia

Soalan Lazim

Burger hancur yang lazat adalah keistimewaan Burger Kawasan Tempatan. Burger ini disediakan menggunakan kaedah unik yang meninggalkan bahagian dalam patty berair tetapi memberikan bahagian luar tekstur yang rangup dan rangup.

Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur nampaknya hanya mempunyai satu lokasi Burger Kawasan Tempatan, berdasarkan maklumat yang boleh diakses pada masa ini.

Tidak banyak maklumat yang tersedia mengenai menu, namun nampaknya keistimewaan mereka adalah burger berdasarkan nama dan ulasan internet. Ada kemungkinan bahawa mereka juga akan menyediakan minuman dan sisi.

YA, Local Area Burger Malaysia adalah Halal Certified.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *