Pernahkah anda tertanya-tanya apa yang ada pada Menu Doplohtiga Malaysia? Adakah anda ingin tahu tentang trend, berita, dan kemas kini terkini yang membentuk landskap digital Malaysia? Nah, jangan cari lagi! Selami panduan komprehensif kami untuk mengetahui semua yang perlu anda ketahui mengenai Doplohtiga Menu Malaysia.

Doplohtiga Menu boleh dikategorikan sebagai Burger, Nasi Lemak, Tandatangan, Sisi dan Minuman. Mari lihat mereka secara terperinci satu persatu.

video
play-sharp-fill

Jangan Rindu: KFC Menu Malaysia

Doplohtiga Menu Malaysia

Doplohtiga Burgers Menu

MENUHarga
Classic Smashed BurgerRM 23.00
Big MokRM 23.00
Naked BurgerRM 30.00
Thanos BurgerRM 38.00
Spiderman BurgerRM 15.00
Ironman BurgerRM 15.00
Hulk BurgerRM 15.00
Ronn BurgerRM 15.00
Wolverine BurgerRM 18.00
DOPLOHTIGA BURGERS
DOPLOHTIGA BURGERS

Doplohtiga Nasi Lemak Menu

MENUHarga
Nasi Lemak BTSRM 12.00
Nasi Lemak Captain MarverRM 12.00
Nasi Lemak Black ParuRM 12.00
Nasi Lemak Fried ChickenRM 12.00

Doplohtiga Sides Menu

MENUHarga
Loaded FriesRM 12.00
FriesRM 5.00
Doplohtiga Sides
Doplohtiga Sides

Doplohtiga Signatures Menu

MENUHarga
Kumamoto Wagyu Steak BurgerRM 199.00

Doplohtiga Beverages Menu

MENUHarga
Strawberry MilkshakeRM 14.90
Kapuciiino MilkshakeRM 16.70
Caramel Popcorn MilkshakeRM 16.50
Strawberry MilkshakeRM 14.90
Purple Yam MilkshakeRM 16.90
AmericanoRM 7.00
Cafe LatteFrom RM 12.00
CappuccinoFrom RM 12.00
MochaRM 15.00
Matcha LatteRM 15.00
Latte Gula ApongRM 15.00
Green Apple MintRM 10.00
Raspberry MintRM 10.00
Doplohtiga Beverages
Doplohtiga Beverages

Baca Juga: Taco Bell Menu Malaysia

Sejarah Doplohtiga Menu di Malaysia

Di Malaysia, doplohtiga lebih daripada sekadar burger, walaupun menu burger inventif mereka sudah pasti menjadi tumpuan. Menu mereka menawarkan sesuatu untuk selera yang mencabar dan tempatan. Dengan tiga jenis sambal yang berbeza iaitu sambal nasi lemak tradisional, sambal cili hijau untuk sepakan, dan sambal geprek yang diilhamkan oleh Indonesia yang panas—Nasi Lemak BTS mereka yang terkenal adalah hidangan tradisional Malaysia. Ia juga mempunyai ayam sos buttermilk.

Doplohtiga Menu
Doplohtiga Menu

Tetapi Doplohtiga mempunyai pilihan yang bagus untuk pencinta burger. Mereka menawarkan pilihan yang lebih luar biasa dengan tajuk menarik selain pilihan yang lebih tradisional seperti Double Patty Double Cheese. Versi Big Mac mereka, dengan kelainan dari sos proprietari mereka, dipanggil Big Mok. Adakah anda berasa sangat berani? Cubalah Naked Burger, yang mempunyai tiga patties dan tiga keju tanpa roti sama sekali, atau Thanos Burger, yang mempunyai empat patties dan lebih banyak keju. Untuk mencucinya, mereka juga menghidangkan minuman seperti americanos dan lattes ais.

Doplohtiga Near Me

Semua imej diambil dari sumber rasmi berikut

Baca Juga: GTR Burger Menu Harga Malaysia

Soalan Lazim?

Doplohtiga memberi tumpuan kepada burger halal dengan kombinasi rasa yang unik. Mereka juga menawarkan pilihan Nasi Lemak, hidangan tradisional Malaysia dengan nasi kelapa, ayam goreng, dan pelbagai perasa.

Menu mereka menawarkan pilihan menarik seperti “Kumamoto Wagyu Steak Burger” untuk pengalaman mewah, atau “Big Mok” – mereka mengambil burger klasik dengan sos rahsia. Mereka juga mempunyai “Naked Burger” dengan tiga patties dan keju, sesuai untuk mereka yang mengikuti diet keto.

Malangnya, menu mereka nampaknya tidak mempunyai pilihan vegetarian khusus pada masa ini. Walau bagaimanapun, anda mungkin bertanya jika mereka boleh menyesuaikan burger tanpa patty.

Doplohtiga menawarkan beberapa variasi Nasi Lemak. Istimewa mereka “Nasi Lemak BTS” didatangkan dengan ayam sos buttermilk, manakala “Nasi Lemak CM” adalah pilihan pedas dengan sambal Cameo.

Ya, mereka mempunyai pilihan minuman kopi seperti lattes, mochas, dan juga kegemaran tempatan – Latte Gula Apong, dibuat dengan gula sawit.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *