Adakah anda ingin mencuba burger terbaik Malaysia? Pergi tidak lebih jauh daripada GTR Burger Menu Malaysia! Barangan menu yang lazat dan perisa yang menyelerakan telah menjadikan GTR Burger sebagai nama isi rumah dalam industri makanan. Apa yang membezakannya daripada yang lain? Jom terokai dunia GTR Burger dan pelajari mengapa peminat burger dari seluruh Malaysia tidak perlu ketinggalan.

Secara ringkasnya, GTR Burger Menu Malaysia menawarkan pelbagai pilihan burger yang dibuat dengan hanya bahan-bahan terbaik. Terdapat sesuatu yang sesuai dengan setiap citarasa, daripada burger daging lembu tradisional kepada versi vegetarian kreatif. Dengan menu yang pelbagai yang direka untuk memenuhi setiap lelangit, GTR Burger telah melindungi anda sama ada anda seorang pencinta daging atau lebih suka alternatif berasaskan tumbuhan.

video
play-sharp-fill

Jangan Rindu: Starbucks Menu Malaysia

GTR Burger Menu Malaysia

Menu GTR Burger boleh dikategorikan sebagai Smokey Burger, Hickory Smoked, Oblong, Burger, Premium Burger, Exotic Burger, Wrap dan Combo. Mari lihat mereka secara terperinci satu persatu.

GTR Burger Smokey Burger Menu

MENUHarga
Smokey AyamRM 11.90
Smokey DagingRM 11.90
Smokey KambingRM 13.80

GTR Burger Hickory Smoked Menu

MENUHarga
Hickory Smoke DagingRM 21.80
Hickory Smoke AyamRM 21.80
Hickory Smoke KambingRM 28.50

GTR Burger-Burger Menu

MENUHarga
Burger AyamRM 9.99
Burger DagingRM 9.99
Burger KambingRM 12.80
GTR BURGER – BURGER
GTR BURGER – BURGER

GTR Burger Oblong Menu

MENUHarga
Hickory Smoke Beef OblongRM 30.90
Hickory Smoke Chicken OblongRM 30.90
Hickory Smoke Lamb OblongRM 34.50

GTR Burger Premium Burger Menu

MENUHarga
Grass FedRM 29.90
Wagyu AussieRM 64.00
A5 WagyuRM 99.90

GTR Burger Exotic Burger Menu

MENUHarga
Burger Burung UntaRM 16.50
Burger RusaRM 16.50

GTR Burger Wrap Menu

MENUHarga
Wrap AyamRM 17.50
Wrap DagingRM 17.50
Wrap KambingRM 19.40
GTR BURGER WRAP
GTR BURGER WRAP

GTR Burger Combo Menu

MENUHarga
Combo 1RM 49.00
Combo 2RM 70.00
Combo 3RM 160.00
Combo 4RM 220.00
Combo 5RM 145.00

Baca Juga: Marry Brown Menu Malaysia

Sejarah GTR Burger Menu di Malaysia

Legenda kebaikan panggang api, bukannya api dan murka, dilahirkan di tengah-tengah Malaysia. Menu GTR Burger adalah dongeng, kisah kebaikan yang lazat yang memenuhi setiap selera makan.

Klasik membuka cerita. Daya tarikan berasap Smokey Burger membangkitkan deria rasa dengan simfoninya daging lembu yang berpengalaman halus atau patty ayam yang disengat pada roti panggang. Walau bagaimanapun, GTR Burger tidak teragak-agak untuk keluar dari kotak. Pilihan Hickory Smoked meningkatkan pengalaman dengan memberikan burger asap yang mendalam dan berkayu yang sangat luar biasa.

GTR Burger Menu
GTR Burger Menu

The Exotic Burger menyeru mereka yang mencari sesuatu yang lebih berani. Bayangkan kambing lazat di tempat daging lembu biasa, mengakibatkan letupan rasa dengan setiap gigitan. Oblong, yang menyimpang dari bentuk bulat konvensional, menyediakan kawasan permukaan yang meningkat untuk patty succulent dan topping yang lazat.

GTR Burger Near Me

Semua imej diambil dari sumber rasmi berikut

Jangan Rindu: Coffee Bean Menu Malaysia Harga

Soalan Lazim?

Burger yang paling popular termasuk Signature GTR Burger, Cheese Lovers Burger, Chicken Crispy Burger, dan Mushroom Swiss Burger.

Ya, menu GTR BURGER mempunyai pilihan vegetarian seperti Beyond Meat Burger dan Veggie Delight Burger bagi mereka yang lebih suka pilihan bebas daging.

Kombo biasa pada menu GTR BURGER termasuk burger, kentang goreng atau salad terpilih dan minuman pilihan anda.

Ya, anda boleh menyesuaikan burger anda dengan menambah atau membuang bahan-bahan yang dikehendaki mengikut cita-cita anda.

GTR BURGER mempunyai beberapa cawangan di seluruh Malaysia, terutamanya di bandar-bandar utama seperti Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Johor Bahr.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *