Selamat datang ke Rightside Menu Malaysia, tempat untuk pergi di tengah-tengah bandar untuk hidangan Malaysia yang sebenar! Masakan kami memberi penghormatan kepada pelbagai citarasa dan budaya yang kaya di Malaysia. Kami akan membawa anda dalam pelayaran gastronomi melalui sejarah masakan Malaysia yang kaya, bermula dengan satay lazat kami sehingga hidangan nasi lemak aromatik kami.

Izinkan kami memberikan anda pengalaman yang lazat yang akan menenangkan deria anda dan membuat anda mengidam lebih banyak. Selamat datang ke pengembaraan masakan Rightside Malaysia, di mana sensasi citarasa anda akan menjadi cabaran dan gembira. Menu sebelah kanan boleh dikategorikan sebagai Ala Carte, Sides, Vegan Milkshakes, dan Minuman. Mari lihat mereka secara terperinci satu persatu.

video
play-sharp-fill

Jangan Rindu: Filet O Fish – Mcd Menu Malaysia

Rightside Menu Malaysia

Rightside Ala Carte Menu

MENU ITEMSHarga
Double Smash Cheese BurgerFrom RM 19.90
Quarter Pounder Cheese BurgerFrom RM 21.90
Curry PowerFrom RM 23.90
Philly CheesesteakFrom RM 28.50
Tacos DoubleFrom RM 22.90
BurritoFrom RM 22.90
Little Vegan Burger SeriesFrom RM 32.90

Rightside Sides Menu

MENU ITEMSHarga
Skin on Fries (Medium)RM 6.00
Skin on Fries (Large)RM 7.50
Tater TotsRM 8.20
Rightside-Sides
Rightside-Sides

Rightside Vegan Milkshakes Menu

MENU ITEMSHarga
Nutty ShakeRM 19.90
Strawberry CreamRM 19.90
Chocolate BabyRM 19.90
Green Avo ShakeRM 19.90
Rightside-Vegan Milkshakes
Rightside-Vegan Milkshakes

Rightside Beverages Menu

MENU ITEMSHarga
Cold AmazonRM 6.90
Rootie SodaRM 6.90
Spritzer Mineral WaterRM 5.00
Vegan Latte (Hot)RM 7.00
Vegan Hot Chocolate (Hot)RM 7.00
Rightside-Beverages
Rightside-Beverages

Jangan Rindu: Burger King Menu Harga Malaysia

Sejarah Rightside Menu di Malaysia

Rightside Fast Food adalah rangkaian restoran makanan segera yang berpangkalan di Malaysia yang pakar dalam makanan vegan. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2022 oleh Low Sze Yie (lebih dikenali sebagai Bob) dan beberapa rakan kongsinya. Restoran Rightside pertama dibuka di Mont Kiara, Kuala Lumpur, pada November 2022.

Rightside Menu
Rightside Menu

Menu Rightside mempunyai pelbagai burger vegan, taco, dan sisi. Semua makanan dibuat dengan bahan-bahan segar dan berkualiti tinggi, dan tiada perisa tiruan atau pengawet. Menu ini juga termasuk pelbagai milkshakes vegan dan pencuci mulut.

Rightside dengan cepat menjadi popular dengan kedua-dua vegan dan bukan vegan sama. Restoran ini telah dipuji kerana makanannya yang lazat, perkhidmatan yang mesra, dan harga yang berpatutan. Pada tahun 2023, Rightside membuka lokasi kedua di Sri Petaling, Kuala Lumpur.

Semua imej diambil dari sumber rasmi berikut

Jangan Rindu: Barely Legal Burgers Menu Malaysia

Rightside Near Me

Soalan Lazim

Rightside mengutamakan bahan-bahan segar dan berkualiti tinggi tanpa perisa tiruan atau pengawet.

Menu ini sangat berpatutan! Burger dan tacos antara RM19.90 hingga RM28.50, sisi dari RM9.90 hingga RM14.90, dan susu/pencuci mulut dari RM12.90 hingga RM16.90.

Sebaiknya tanya terus dengan Rightside mengenai pilihan bebas gluten kerana sesetengah item menu mungkin mengandungi gandum atau gluten.

Rightside pakar dalam makanan segera vegan. Mereka menawarkan burger, taco, sisi, milkshakes, dan pencuci mulut, semuanya dibuat dengan bahan-bahan berasaskan tumbuhan

Walaupun Rightside memberi tumpuan kepada pilihan vegan, kebanyakan diet vegetarian juga boleh menikmati menu mereka kerana ia tidak termasuk daging dan produk haiwan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *